Очевиден е фактът, че производството и доставката на висококачествени подови настилки от европейските производители е постоянно, специализираното производство въвежда нови технологии, чиято цел е да осигурят високи естетически характеристики на продуктите, както и параметрите им за трайност и практичност.

В Белгия съществува  висока концентрация на световно известни производство на ламиниран паркет, което прави тази страна законодател на правилата за изпълнение на висококачествени подови настилки.

Имайте предвид, че тези редица компании са създадени сравнително наскоро. Въпреки това, качествените им гъвкави ценови политики предопределят техния успех. Помислете за добре познатите белгийски марки Balterio, Quick step и BerryAlloc.

Balterio  е сравнително млад играч на пазара на подови настилки. Нейните продукти са произвеждат от 2001 г. насам. След малко повече от десет години работа марката се превърна в лидер в европейското производство на ламинирано покритие.

Преобладаващото предимство на продуктите на компанията се изнася, което определя признава  качеството на продукта, неговия приемлив ценови диапазон и високите естетични свойства. Ламинатът Balterio се продава в над 55 страни по света.

Търговската марка Quick step е свързана с прецизен под, лесен монтаж и ненадминати потребителски качества.

Съвременните успешни резултати и напредналите позиции на пазара на настилките се превърнаха в логична последица от работата по подобряването на ламиниранираните паркети, които се провеждат от далечната 1989 година. По този начин се съчетават традициите на качеството и съвременните технологии за производство.

Ламинат Berry Alloc  ще украсят интериора на всяка стая. С такъв под можете да дадете изразителност на помещението, да подчертаете представителността и значимостта, както и да осигурите комфорта и уникалността на дизайна.

Решаващият момент при избора на настилка е неговата дълготрайност. В същото време е необходимо да се съсредоточи върху оптималното съотношение на работното натоварване и класа на устойчивост.

Ламинат от Bаtterio ви позволява да поставите оригиналния под и да се възползвате напълно от развитието на марката.

Колекциите на Quick Step ламинирани паркети ще бъдат доста трудно да се различат от естественото дърво.

Въпреки това, неговото безспорно предимство е по-разумна цена, лесен начин за грижа, висока практичност.

Колекцията на Berry Alloc е първокласен ламинат, който се отличава със здрави ламели с относително малка височина от 8 мм.

Както обикновено, в рамките на колекцията е възможно да се намери разнообразие от цветови решения, за да се избере най-добрата гама.

Производство на ламинат в Германия и Белгия се считат за решаващи на пазара на висококачествени настилки. Белгийското производство на ламинат съчетава серия от продуктови марки, чиито продукти са признати в целия свят.

Качеството и традицията отдавна са станали синоним на белгийския паркет. В същото време разнообразие от колекции ви позволява да изберете подходящите подови настилки за условията на всяка отделна къща, офис или организация.

About the author
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit