За радост на талантливите архитекти минаха времена, когато клиентите със сигурност искаха да получат къща по-висока от тази на съседа и два пъти повече мазилка и колони. Повечето сериозни клиенти разбраха, че основното е стилът, индивидуалността и марката на сдържаното достойнство, които финансовият и интелектуален елит могат да си позволят.

Ако принадлежите към категорията клиенти-визионери, вероятно сте се обърнали към помощта на архитект, който проектира къщата според вашите искания. Той ще отчите всичките ви желания: според оформлението на стаите, според оптималното ниво на комфорт, според общото конструктивно решение на сградата. Но дори и да сте доволни от работата му, все пак ще трябва да вземете някои решения, избирайки от предложените опции. Разбира се, това се отнася и за материали за фасадата и облицовките на вътрешните стени и таваните.

Ако искате да получите приличен елитен дом, важно е да запомните, че не трябва да има нещо случайно и излишно. Ето защо избраният стил е най-важното, което влияе върху избора на материали за фасадата и вътрешните стени. Архитектите и дизайнерите няма нужда да „изобретяват колелото“: има много ясни правила за комбинации и детайли на стила, тествани във времето. Всеки стил предпочита определени материали или тяхната комбинация.

Строго погледнато, има много различни материали за декориране на фасадите и стените и таваните на частна къща.

В допълнение към настилките, магазини Tsonev Flooring представя голям асортимент от пвц ламперия.

На уебсайта на магазина има още повече продукти, включително , сайдинг облицовки и фасадни панели.

Всички продукти може да разгледате в нашият сайт:

Стенни облицовки и ламперия

Фасадни панели и сайдинг