За радост на талантливите архитекти минаха времена, когато клиентите със сигурност искаха да получат къща по-висока от тази на съседа и два пъти повече мазилка и колони. Повечето сериозни клиенти разбраха, че основното е стилът, индивидуалността и марката на сдържаното достойнство, които финансовият и интелектуален елит могат да си позволят.
Ако принадлежите към категорията клиенти-визионери, вероятно сте се обърнали към помощта на архитект, който проектира къщата според вашите искания. Той ще отчите всичките ви желания: според оформлението на стаите, според оптималното ниво на комфорт, според общото конструктивно решение на сградата. Но дори и да сте доволни от работата му, все пак ще трябва да вземете някои решения, избирайки от предложените опции. Разбира се, това се отнася и за материали за фасадата и облицовките на вътрешните стени и таваните.
Ако искате да получите приличен елитен дом, важно е да запомните, че не трябва да има нещо случайно и излишно. Ето защо избраният стил е най-важното, което влияе върху избора на материали за фасадата и вътрешните стени. Архитектите и дизайнерите няма нужда да „изобретяват колелото“: има много ясни правила за комбинации и детайли на стила, тествани във времето. Всеки стил предпочита определени материали или тяхната комбинация.
Строго погледнато, има много различни материали за декориране на фасадите и стените и таваните на частна къща.
В допълнение към настилките, магазини Tsonev Flooring представя голям асортимент от пвц ламперия.
На уебсайта на магазина има още повече продукти, включително , сайдинг облицовки и фасадни панели.

Стенни облицовки и ламперия

Облицовките за стени и тавани ще придадат невероятен уют, стил и елегантност и са неизменна част в декорацията на модерни апартаменти, къщи, офиси и хотели. Лампериите са универсален инструмент в извършването на стилен завършен вид и създаване на неповторим акцент в помещенията. PVC, MDF или облицовки от масивна дървесина са оптимално решение при декориране на интериора и отлични продукти за топло- и звукоизолация, при това на разумна цени.

Фасадни панели и сайдинг изолация

Виниловият сайдинг  и PVC фасадни панели са екологичен строителен материал за външна декорация на жилищни, промишлени, търговски сгради и търговски площи. Широката гама от цветове, комбинацията от многомерни профили и довършителните елементи, наличието на различни аксесоари – всичко това позволява радикално обновяване на фасадата на сградите в съответствие с желаният стил за създаване на съвременни архитектурни проекти