Мнозина се интересуват от въпроса: възможно ли е да извършим ремонти в трудното ни време и да не харчим прекалено много

Може, но трябва да подходите разумно към това. Естествено, на първо място, трябва да имате разработен план, който да отговаря на всички членове на семейството и за предпочитане да не го променяте в процеса на работа. Ако планирате основен ремонт с преустройство или завършване на нова сграда от нулата, тогава е по-добре да се обърнете към професионалисти за разработването на дизайнерски проект.

Важно е предварително да изчислите бюджета, който сте готови да отделите за ремонти и да изберете материали в съответствие с реалните възможности. Това не означава, че висококачественият, красив и стилен ремонт е непостижима мечта без огромни инвестиции. Можете да закупите прилични материали на достъпна цена.

И магазини Tsonev Flooring ще ви помогне в това, което с удоволствие предлага на своите клиенти голям асортимент от стоки за ремонт и декорация на икономични и средни цени.

В сайта и изложбените зали на фирмата в София и Велико Търново почти всеки може да избере подходящия продукт: както клиенти на дребно, които сами ремонтират и подбират материали, така и строители и дизайнери, за които има специални оферти.

През 2020 г. магазини Tsonev Flooring  значително разшириха асортимента си. Това важи особено ламинираните паркет и декинг настилките. Не всеки шоурум в града може да се похвали с такъв асортимент: в изложбената зала са представени над 3000 модела. Сред това разнообразие е трудно да не изберете опцията, която ви подхожда най-добре със стил, дизайн и цена.

Изключително красиви и стилни колекции трислойни паркети на марките Barlinek и Quick Step.

Шоурума представя и колекции на известни немски,белгийски, френски и италиански производители: Kronotex, Egger, Haro, Balterio, Alsapan, Skema.

Сред изложените подови настилки заедно с вече познатите ламинат се предлагат и LVT винилови подове. Това е сравнително нов продукт за българският пазар, състоящ се от подобрена винилова настилка с плътна сърцевина, с безупречен дизайн и подобрени работни параметри. Сред предимствата му, заедно с екологичността и лекотата на инсталиране, може да се отбележи: 100% геометрична стабилност на ламелите при температурен диапазон от -15⁰ С до + 65⁰С, удароустойчивост, 100% водоустойчивост, висококачествено звукопоглъщане, възможност за използване с подово отопление.

Асортиментът на магазините ни непрекъснато се разширява,като е възможно да изберете и продукти на производителите които представяме дори и да не са в нашият каталог по индивидуална заявка.

Ламинат

Основното, което обединява всички модели ламинирани паркети, е желанието да се приближат максимално до вида и излъчването на естествените подови настилки.

Паркет

Трислойните паркети се отличава от конкурентните продукти в същият ценови клас със своята практичност, висока плътност и елегантност.

Корк

Корковите паркети допринасят за елегантния и стилен вид на пода. Тези подови настилки са приятни за стъпване и много издръжливи.

LVT винил

Виниловите настилки най-вече с тяхното водоустойчиво покритие ги прави подходящи за мокри помещения и за стаи с висока степен на влажност.

Декинг

Очарование, трайност, практичност – декингите притежават всички ценни качества за екстериорна подова настилка.

Дюшаме

Дървени подови настилки произведени по иновативна технология, със специфична структура и отлична обработена повърхност.