Tsonevflooring.bg-експертна помощ при избора на подови настилки и професионален монтаж на ламинат, паркет, трислоен паркет, декинг и корков паркет.

Tsonev Flooring предлага ламинат и паркет както и облицовки за стени и тавани само на водещи и сертифицирани европейски марки в областта. В специализираните ни магазини в гр. София и гр.Велико Търново предлагаме разнообразни продукти и материали за интериор и екстериор.

Tsonev Flooring внася и доставя по поръчка на промоционални цени продуктите на: Egger,Kaindl;Kronotex;Quick Step;Classen;Tarkett;HDM;Balterio;Alsapan;Berry Aloc;Parador;Haro;My Floor;Tilo;Barlinek;Karelia;Eurowood;Kronoswiss и др. Поради факта, че нашата компания работи директно с производителите продуктите ни са с най-достъпните цени на пазара.

За 20 години натрупахме богат опит в работата с всички подови настилки и искаме да споделим тази полезна информация с вас. Ще ви помогнем с разнообразието от ламиниран паркет, ще ви запознаем с всички производители на ламиниран и трислоен паркет. Ние ще ви дадем съвети относно полагането на всякакви подови настилки, както и ще ви съдействаме при избора на най-добрия вариант за вас относно цена, качеството и вид на подовата настилка.
Всички експерти на компанията имат богат опит, сертификати, преминават обучение и постоянно подобряват уменията си,

Ламинат, трислоен паркет, PVC облицовки, сайдинг, декинг – каквото и да изберете, ние ще ви помогнем да намерите най-доброто решение.

Ламиниран паркет

Ламиниран марки от всички водещи производители! Голям избор на изгодни цени! Разгледайте различните модели ламинат, консултирайте се с нашите специалисти и след това изберете най-подходящия за вас

Трислоен паркет

Трислоен паркет с широка гама от различни дизайни. Многослойните паркети внасят уют, топлина и индивидуалност в помещенията на дома Ви.

Декинг настилки

Декинг е чудесно решение за настилки на открито. С всеки един от предлаганите видове декинг можете да изразите своята уникалност и да създадете жизнен и творчески екстериор за дома.

Винилови настилки

LVT настилки с широк диапазон от цветове, стилове, текстури. Виниловите настилки издържат на голямо натоварване, освен това са водоустойчиви и подходящи за мокри помещения.

Корков паркет

Корковите настилки се отличават с функционалност и фантазия. Декорите са иновативни и придават индивидуален характер на стаята. Всички модели коркови паркети, които предлагаме отговарят на най-строгите изисквания за здравина и износоустойчивост на повърхностния слой

Ламинат и трислоен паркет, декинг и сайдинг

ЕТ ЦОНЬО ЦОНЕВ сключи договор № BG16RFOP002-2.073-5307-C01 за предоставяне на финансова безвъзмездна помощ по BG16RFOP002-2.073„Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“

 

Основната цел на проекта е осигуряването на оперативен капитал за българско микро/малко предприятие за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Основната дейност по проекта е преодоляване на недостига на средства, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19.

 

Очакваните резултати от изпълнението на проекта се изразяват в постигане на положителен ефект по отношение на предприятието – бенефициент за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работни места.

 

В резултат от изпълнението на процедурата се очаква ЕТ ЦОНЬО ЦОНЕВ   да продължи дейността си поне 3 месеца след приключване на проекта.

 

Обща стойност на проекта: 10 000,00 лв., от които 8500,00 лв. европейско и 1500,00 лв. национално съфинансиране.