Tsonev Flooring- водещи марки ламиниран паркет на цени без конкуренция на пазара у нас.

Производители на ламинат и паркет, с които работим: Kaindl; Kronotex; Quick Step; Classen; Tarkett; Balterio; Egger; Alsapan; Berry Aloc; Parador; Haro; My Floor; Barlinek; Karelia; Eurowood; Kronoswiss.
За предлаганите от нас подови настилки  Ви  гарантираме заедно с водещите производители, че получавате продукти с напълно доказан произход и качество

Нашият съвет е ако средствата за закупуване на даден продукт Ви е ограничен то предварително определете най-добрия ценови сегмент за Вас и изберете конкретен продукт от разнообразието което ви предлагаме в сайта.

Селекцията от продукти ни обхваща всички области на материали за интериора и екстериора а във фирменият ни сайт www.tsonevflooring.com  можете да разгледате огромният избор на ламинат за вашият дом.

Ние сме експерти в познаването на особеностите и предимствата на всички видове ламинирани паркети, както и как да се създадем за вас най-подходящия дизайн.

Tsonev Flooring не употребява терминът „ безплатен монтаж ”, поради факта че не е правилно обусловен и заблуждава голяма част от потребителите.

Цената на монтажните услуги и консумативите не е включена към цената на материала поради факта ,че различните  видове первази и изолационни подложки са на различна цена и така не се ограничава избора на клиента от конкретна оферта.

Фирмата ни изразява пълна прозрачност по отношение на  цените на ламината и на всяка една услуга, която предлагаме.

Предоставяме на нашите клиенти само качествен ламиниран паркет и  ако е желаете нашите квалифицирани монтажници ще инсталират избраните от вас настилки.

Нашата задача е да ви осигурим ламиниран паркет на доказани европейски производители, като запазим възможно най-оптималното съотношение между качество и цена.

Ще ви консултираме относно износоустойчивостта на избрания от вас ламинат, ще ви препоръчаме продукт с най-добро за вашите цели покритие.

Най-голямото разнообразие от ламинат на реномирани производители в световен мащаб, което може да се намери в страната, ви очаква на сайта tsonevflooring.com.

Заповядайте в нашите мострени зали за ламинат в гр.София и гр.Велико Търново или ни пишете, ще ви консултираме и онлайн.

Ламинатът е една от най-предпочитаните от потребителите подови настилки и е отлична алтернатива на масивния паркет.

Устойчив е на механични въздействия и издържа на голям трафик.

Поддържа се лесно – достатъчно е само да го чистите редовно, няма нужда от циклене, лакиране или каквото и да било друго.

Има го в различни цветове и стилове – разнообразието е голямо, което ви позволява да намерите наистина най-подходящия под за вашето помещение.

Разгледайте в фирменият ни сайт tsonevflooring.bg нашите каталози ламинирани подови настилки

Магазини за ламинат Tsonev Flooring предлага богата гама от висококачествени ламинирани паркети само на водещи марки на промоционални цени.