Защо да изберете ламиниран паркет за вашия дом

Ламинатът е една от най-предпочитаните от потребителите подови настилки и е отлична алтернатива на масивния паркет.

Устойчив е на механични въздействия и издържа на голям трафик.

Поддържа се лесно – достатъчно е само да го чистите редовно, няма нужда от циклене, лакиране или каквото и да било друго.

Има го в различни цветове и стилове – разнообразието е голямо, което ви позволява да намерите наистина най-подходящия под за вашето помещение.

Какъв ламиниран паркет ви предлагаме в Tsonev Flooring

При нас ще намерите разнообразни модели ламиниран паркет на европейски производители с гаранция за качество. Предлагаме ламинат с различна структура, дебелина, повърхностна обработка, в класически и дизайнерски стилове. Разгледайте ги и изберете най-подходящата подова настилка за вашия дом. Качеството е гарантирано, а цената – изгодна за вас. Ако имате нужда от помощ, посъветвайте се с консултантите в нашите магазини.

Как да избера ламиниран паркет

Категории за употреба и издръжливост на ламиниран паркет са 5.

Класът за износоустойчивосте е АС. Колкото по-висок клас е ламинатът, толкова е по-висока цената му.

Буквата A означава устойчивост на износване и се прилага под формата на клас на абразия, например AC 5. (В случая числото 5 показва, че ламинатът не се поврежда от абаразивни частици в продължение на дълъг период от време.)

Буквата С показва нивото на трафик, за който е подходящ ламинатът. Цифрите са 31, 32, 33, като 32 е за обществени помещения със средна натовареност, а 33 е за обществени помещения с висока натовареност.

Разгледайте в фирменият ни сайт tsonevflooring.bg нашите каталози ламинирани подови настилки

Магазини за ламинат Tsonev Flooring предлага богата гама от висококачествени ламинирани паркети само на водещи марки на промоционални цени.