Какъв ламиниран паркет ви предлагаме в Tsonev Flooring

При нас ще намерите огромно разнообразие качествен ламиниран паркет на европейски производители-Quick Step, Balterio, Alsapan, Kronotex, Egger,Tarkett, Classen с гаранция за качество. Предлагаме ламинирани подове с различна структури, дебелини, повърхностна обработки, в класически и дизайнерски стилове. Разгледайте ги в нашите магазини за ламинат в София и Велико Търново или в фирменият ни сайт tsonevflooring.bg и изберете най-подходящата подова настилка за вашия дом. Качеството от топ производителите е гарантирано, а цените на продуктите ни са най-добри на пазара. Ако имате нужда от помощ, посъветвайте се с консултантите в нашите магазини.

Дебелината на ламината може да варира от 6мм, 7мм, 8мм,9.5мм, 10мм и 12 мм, в зависимост от производителя и предназначението за което ще се използва. Колкото по-голяма е дебелината на ламинираниат паркет, толкова по-високи са звукопоглъщащите и топлоизолационни свойства на бъдещия под и толкова по-лесно ще бъде монтирането му.

Класът на ламинираните паркети показва степента на допустимо натоварване на пода и неговата трайност: 31 до 32 клас са достатъчни за апартаменти и къщи, но за кафенета, спортни зали или детски клубове, клас 33 е по-добър и е за предпочитане.

Смята се, че ламинираният паркет не понася вода, но през последните години се появяват устойчиви на влага и водоустойчиви опции за ламинат.

Ламиниран Паркет

Ламинираният паркет е съвременна подова настилка, все по-предпочитана и желана от българският потребител. Ламинатите наподобяват класическите дървени паркети, като се предлага в богата гама от дървесни варианти-в нашите магазини предлагаме над 2500 декор ламинат. Ламинираният паркет има висока износоустойчивост (над 15 години за жилищни сгради), монтира се лесно и бързо и веднага след монтажа влиза в употреба за разлика от дървеният масивен паркет, който отнема много повече време за редене, лакиране и изчакване на лака да изсъхне

Лесният монтаж на ламинираните паркети е възможен благодарение на клик системата за монтаж – отзивите на нашите клиентите ни показват, че дори неопитен човек често може да се справи с инсталацията.

Ще откроим предимствата на ламинирания паркет предлаган в магазини Tsonev Flooring:

  • Достъпни цени на ламиниран паркет;
  • Разнообразие от модели разцветки;
  • Лесен за редене и бърз монтаж;
  • Лесна поддръжка и почистване;
  • Висок срок на годност (износоустойчивост) и др.

Структура на ламината

Най-външният слой (който дава името на ламината) подобно на дървения паркет също съдържа защитен безцветен лак, който предпазва настилката от наранявания и повреди. Лакът при ламината обаче се поставя с помощта на ултравиолетови лъчи по отделните елементи и ламинатът се продава в готов вид без нужда от допълнителни процедури след монтаж.

Под ламинирания слой видимата част представлява декоративна хартия, която може да имитира отлично различен тип дървесина (тик, мербау, дъб, бук, ясен, махагон и пр. в различни цветови варианти), естествени камъни, кожи,3D ефекти, рисунки и др. според предпочитанията на клиента.

Декоративната хартия се закрепва над носещата част – плоча от дървени частици, която представлява плоскост с висока плътност, издържаща на натоварване. Върху HDF основата се нанася декоративен слой, имитиращ различни видове дърво, камък, керамични плочки или нещо още по-креативно.

HDF плочата се подплътява с т. нар. работен лист, който се вижда на долната страна на плоскостта. Работният лист цели да предпази ламината от влага, която може значително да го повреди.

Разгледайте нашите каталози

Магазини за ламинат Tsonev Flooring предлага богата гама от висококачествени ламинирани паркети на марките:

Можете да посетите нашите шоуруми за паркет и ламинат в гр. София и гр. Велико Търново или да се свържете чрез посочените контакти с нашите консултанти,както и през онлайн чата да получите необходимата Ви информация за да ви помогнат за правилният избор на най-подходящия модел ламинат за вашия дом или офис!

При закупуване на ламиниран паркет от магазини Tsonev Flooring попитайте за възможностите и цените за професионален монтаж на ламинат.