Какви ламинирани паркети ви предлагаме в магазини Tsonev Flooring-София и Велико Търново

При нас ще намерите огромно разнообразие качествен ламиниран паркет на европейски производители-Quick Step, Balterio, Alsapan, Kronotex, Egger,Tarkett, Classen с пълна гаранция за качество. Предлагаме ламинирани подове с различна структури, дебелини, повърхностна обработки, в класически и дизайнерски стилове. Разгледайте ги в нашите магазини за ламинат в София и Велико Търново или в фирменият ни сайт tsonevflooring.bg и изберете най-подходящата подова настилка за вашия дом. Качеството от топ производителите е гарантирано, а цените на ламината са промоционални на най-добри на пазара. Ако имате нужда от помощ, посъветвайте се с консултантите в нашите специализирани магазини за ламиниран паркет

Дебелината на ламината може да варира от 6мм, 7мм, 8мм,9.5мм, 10мм и 12 мм, в зависимост от производителя и предназначението за което ще се използва. Колкото по-голяма е дебелината и и по-висок класът на износване на ламинираният паркет, толкова повече са звукопоглъщащите и топлоизолационни свойства на бъдещата настилка и толкова по-лесно ще бъде монтирането му.

Класът на ламинираните паркети показва степента на допустимо натоварване на пода и неговата трайност: 31 до 32 клас са достатъчни за апартаменти и къщи, но за кафенета, спортни зали или детски клубове, докато клас 33 е по-добър и е за предпочитане.

Разгледайте в фирменият ни сайт tsonevflooring.bg нашите каталози ламинирани подови настилки

Магазини за ламинат Tsonev Flooring предлага богата гама от висококачествени ламинирани паркети само на водещи марки на промоционални цени.

Можете да посетите нашите шоуруми за паркет и ламинат в гр. София и гр. Велико Търново или да се свържете чрез посочените контакти с нашите консултанти,както и през онлайн чата и да получите необходимата Ви информация за да ви помогнат за правилният избор на най-подходящия модел ламиниран паркет за вашия дом или офис!

Ламинираният паркет е съвременна подова настилка,която е все по-предпочитана и желана от българският потребител. Ламинатите наподобяват класическите дървени паркети, като се предлагат в богата гама от дървесни и други видове варианти-в нашите магазини предлагаме над 2500 декор ламинат. Ламинираният паркет има висока износоустойчивост (над 15 години за жилищни сгради), монтира се лесно и бързо и веднага след монтажа влиза в употреба за разлика от дървеният естествен масивен паркет, който отнема много повече време за редене, лакиране и изчакване на лака да изсъхне

Лесният монтаж на ламинираните паркети е възможен благодарение на качествената клик системата за монтаж – отзивите на нашите клиентите ни показват, че дори неопитен човек често може да се справи с инсталацията.

Ще откроим предимствата на ламинирания паркет от водещи производители предлаган в магазини Tsonev Flooring:

  • Достъпни цени на ламиниран паркет;
  • Разнообразие от модели разцветки;
  • Лесен за редене и бърз монтаж;
  • Лесна поддръжка и почистване;
  • Висок срок на годност (износоустойчивост) и др.

Какво е ламиниран паркет?

Структура на ламината

Най-външният слой (който дава името на ламината) подобно на дървения паркет също съдържа защитен безцветен лак, който предпазва настилката от наранявания и повреди. Лакът при ламината обаче се поставя с помощта на ултравиолетови лъчи по отделните елементи и ламинатът се продава в готов вид без нужда от никакви допълнителни процедури след монтаж.

Под ламинирания слой видимата част представлява декоративна хартия, която може да имитира отлично различен тип дървесина (тик, мербау, дъб, бук, ясен, махагон и пр. в различни цветови варианти), естествени камъни, кожи,3D ефекти, рисунки и др. според предпочитанията на клиента.

Декоративната хартия се закрепва над носещата част – плоча от дървени частици, която представлява плоскост с висока плътност, издържаща на натоварване. Върху HDF основата се нанася декоративен слой, имитиращ различни видове дърво, камък, керамични плочки или нещо още по-креативно.

HDF плочата се подплътява с т. нар. работен лист, който се вижда на долната страна на плоскостта. Работният лист цели да предпази ламината от влага, която може значително да го повреди.

При закупуване на ламиниран паркет от магазини Tsonev Flooring попитайте за възможностите и цените за професионален монтаж на ламинат с гаранция за качество.