На пазара на подови настилки опитът на нашата фирма е повече от 20 години. През това време проучихме изцяло подовите настилки, които се предлагат на нашия пазар, и сме щастливи да ви помогнем да разберете цялото разнообразие от ламинат,паркет и други подове, от които се нуждаете. Никога не сме били привърженици на един производител, независимо дали става въпрос за паркет,ламинат или декинг настилки. Широката гама от предлаганите продуктив магазини Tsonev Flooring ще ви помогне да решите всички задачи, които поставяте пред пода.

Висококачествените естествени материали се съчетават перфектно с всеки стил на вашия дом.

Паркетната настилка е много популярна от няколко хилядолетия. Това се дължи на факта, че паркетът е екологично чист материал, който е абсолютно безопасен за здравето. И правилната висококачествена инсталация на паркет и мерките за грижа за него осигуряват специална надеждност на паркета, която може да ви служи няколко десетилетия.

Плюс това паркетът изглежда безупречно красив и богат, придава на интериора специален шик. След полагане на паркета с помощта на шлайфане и нанасяне на специални лакове, външният вид на покритието се довежда до съвършенство. Но трябва да се помни, че използването на нискокачествени материали на всеки етап, както и неспазването на технологията на полагане на паркет може да доведе до обратния резултат, който няма да ви зарадва.

КАЧЕСТВЕН МОНТАЖ  НА ПОДОВИ НАСТИЛКИ – НАШ ПРИОРИТЕТ

Полагането на някои подови настилки  е трудоемък процес, който изисква определени знания, умения и опит, така че е по-добре да спестите собствените си сили и нерви и да се обърнете към специалисти в своята област.

Радваме се да ви помогнем, защото висококачественият монтаж на ламинат и паркет е наш приоритет!

Компанията „Tsonev Flooring“ гарантира, че професионалното полагане на предлаганите подовите настилки ще бъде извършено в най-кратки срокове, в зависимост от характеристиките на предварителната подготовка. След полагането на настилките, опитните служители на нашата компания ще Ви информират за грижите, от които се нуждае настилката и как да увеличите експлоатационния и живот.

Магазини за подови настилки и облицовки „Tsonev Flooring“ предлага пълен набор от монтажни услуги за полагане на паркет, декинг , трислоен и  ламиниран паркет и монтаж на первази. За да постигнем най-добрия резултат, ние имаме всичко необходимо: богат опит, висококачествено техническо оборудване и професионални консумативи от най-добрите производители на паркетни продукти.

 

Цени за подови инсталационни работи на м2.

Монтаж на ламиниран под – 2.80лв /m2.

Монтаж на подов первази пвц- 1.80лв /m.

Монтаж на подов первази mdf до 10см- 4.80лв /m.

Монтаж на LVT настилки- 12лв /m2.

Монтаж на корков паркет- 6лв /m2.

Монтаж на трислоен паркет върху подложка – 10лв /m2.

Монтаж на трислоен паркет с залепване -15лв/m2.

Монтаж на масивна дъска с покритие (лак, масло) с  залепване – 25лв / m2.

Монтаж на ламиниран под-диагонално редене-6лв /m2.

Монтаж на декинг – 45лв /m2.

Монтаж на ламинат по стени и тавани – само след оглед в предвид спецификата.

Монтаж на преходни завършващи лайсни- 4.90лв /бр.

Подравняването на замазката се изчислява, след като технологът посети обекта.

Огледът относно изясняване на всички детайли относно подовите настилки е на цена- 25лв.

Цените са без ДДС

Всички разходи не са окончателни и подлежат на обсъждане в зависимост от всеки конкретен обект!