На пазара на подови настилки опитът на нашата фирма е повече от 20 години. През това време проучихме изцяло подовите настилки, които се предлагат на нашия пазар, и сме щастливи да ви помогнем да разберете цялото разнообразие от ламинат,паркет и други подове, от които се нуждаете. Никога не сме били привърженици на един производител, независимо дали става въпрос за паркет,ламинат или декинг настилки. Широката гама от предлаганите продуктив магазини Tsonev Flooring ще ви помогне да решите всички задачи, които поставяте пред пода.
Висококачествените естествени материали се съчетават перфектно с всеки стил на вашия дом.
Паркетната настилка е много популярна от няколко хилядолетия. Това се дължи на факта, че паркетът е екологично чист материал, който е абсолютно безопасен за здравето. И правилната висококачествена инсталация на паркет и мерките за грижа за него осигуряват специална надеждност на паркета, която може да ви служи няколко десетилетия.
Плюс това паркетът изглежда безупречно красив и богат, придава на интериора специален шик. След полагане на паркета с помощта на шлайфане и нанасяне на специални лакове, външният вид на покритието се довежда до съвършенство. Но трябва да се помни, че използването на нискокачествени материали на всеки етап, както и неспазването на технологията на полагане на паркет може да доведе до обратния резултат, който няма да ви зарадва.
КАЧЕСТВЕН МОНТАЖ НА ПОДОВИ НАСТИЛКИ – НАШ ПРИОРИТЕТ
Полагането на някои подови настилки е трудоемък процес, който изисква определени знания, умения и опит, така че е по-добре да спестите собствените си сили и нерви и да се обърнете към специалисти в своята област.
Радваме се да ви помогнем, защото висококачественият монтаж на ламинат и паркет е наш приоритет!
Компанията „Tsonev Flooring“ гарантира, че професионалното полагане на предлаганите подовите настилки ще бъде извършено в най-кратки срокове, в зависимост от характеристиките на предварителната подготовка. След полагането на настилките, опитните служители на нашата компания ще Ви информират за грижите, от които се нуждае настилката и как да увеличите експлоатационния и живот.
Магазини за подови настилки и облицовки „Tsonev Flooring“ предлага пълен набор от монтажни услуги за полагане на паркет, декинг , трислоен и ламиниран паркет и монтаж на первази. За да постигнем най-добрия резултат, ние имаме всичко необходимо: богат опит, висококачествено техническо оборудване и професионални консумативи от най-добрите производители на паркетни продукти.

Монтаж на ламиниран паркет

laminat-montaj-2

За да избегнете неприятни резултати в процеса на полагане на ламинат, трябва внимателно да изберете марката на подовите настилки, които са разделени по здравина и дебелина. Нашите майстори ще препоръчат най-оптималния и практичен материал, закупуването на който ще ви спести от ненужни разходи. Правилно подбраният ламинат ще осигури дълъг експлоатационен живот.

Нашите експерти ще извършат пълната гама от дейности, необходими за монтажа на трислойните паркети. Но не забравяйте, че и трислойните паркети си имат своите недостатъци и само висококачественото и професионално полагане може да гарантира дългия експлоатационен живот на тази настилка и липсата на скърцане.

Монтаж на трислоен паркет

trisloenparket-montaj

Монтаж на декинг настилки

wpc-decking-cena-7

Монтирането на декинг настилки не е труден процес, но ако ще правите това за първи път, тогава е по-добре да се свържете с професионалисти! Използването на съвременни електроинструменти, професионални умения и отлични познания за свойствата на декинга от различни степени, които нашите майстори използват, гарантират високо качество на работа и дълъг експлоатационен живот.

Нашите майстори са добре запознати със свойствата на съвременните материали и технологиите за тяхното използване. Первазите и лайсните са задължителен завършващ елемент към подовите настилки. Правилният им избор ще ви помогне за създаване на неповторим интериор.

Монтаж на подови первази и лайсни

pervaz-4

Монтаж на корков паркет

korkov-parket-montaj

Все по-популярни приложения за подови настилки са естествени материали като корковите паркети. Те са топли, практични и екологични за човешкото здраве. Монтирането на коркова настилка ще изпълни дома ви с уют и топлина

LVT виниловите настилки често се използват от дизайнерите поради своята цветова палитра и текстурен модел.  Устойчивостта на износване и устойчивостта на влага са особено ценни при монтажа на LVT настилките . Отгоре виниловите подове са покрити със специален защитен слой, устойчив на продължителни механични натоварвания и абразия.

Монтаж на LVT винилови настилки

lvt-podove1

Цената за изравнителни замазки и подравняване на замазката се изчислява, след като техническо лице на фирмата посети обекта ви.
Огледът относно изясняване на всички детайли относно подовите настилки е на цена- 30лв.
Всички разходи не са окончателни и подлежат на обсъждане в зависимост от всеки конкретен обект!

Предимствата при извършване на монтажни услуги от Tsonev Flooring

-Ниски цени за монтажни работи

-Услугите се извършват само от майстори професионалисти с опит

-Възможност за монтаж на подови настилки  върху площ от всякакъв обем

-Няма допълнително скрити разходи относно монтажа

– Монтажните дейности се изпълняват в точен срок.