Виниловият сайдинг от ново поколение e все по често използван  довършителен материал за стените на къщите, характеризиращ се със отличен външен вид, естетика и има високи технически и експлоатационни характеристики. Широката селекция от цветове, форми и текстури ви позволява да изберете правилния вариант в съответствие с вашите желания.

Софит– Основната цел на тази облицовка  е завършването на стрехите в подпокривното пространство. Повърхността на виниловия софит е гладка, частично или напълно перфорирана. Панелите, в които повърхността е напълно перфорирана, създават добра дишане между основата на къщата и довършителния материал.

Винилов сайдинг за цокъл. Основната цел на панелите е да придадат естетика на цокъла и фасадата на сградите и различните структури. Има плътна структура и значителна дебелина. Винилови панелни панели се произвеждат в имитация на естествен камък, тухла и други материали. Сайдингът от винилен цокъл може да се използва като отделни елементи и в комбинация с други декоративни материали. Препоръчваме ви да използвате външни елементи, за да определите цвета и структурата на сайдинга.

Винилов сайдинг за стени. Стенният сайдинг от ново поколение има гладка повърхност и ъглов профил. Изработен е под формата на единичен, двоен или троен профил на дъска с текстурата на уникален материал.  Облицовка с винилов стенен сайдинг придава на повърхността обем и уважаван външен вид. Най-често, сайдинга се използва за облицовка на частни домове, както и производствени и складови помещения и гаражи.

Виниловият сайдинг, благодарение на разнообразието от цветове и текстури, както и характерните свойства получи широк обхват. Като облицовъчен материал се използва за довършване:

Вили,къщи, тераси и мансарди, балкони.
Офис помещения, търговски павилиони, промишлени съоръжения.

Търсенето на този вид материал се дължи на следните предимства:

-Устойчивост на външни влияния: слънчеви лъчи, температурни промени, алкални и киселинни ефекти.
-Устойчив на надраскване и повреди.
-Не се разслоява и не се напуква.
-Устойчив на корозия и гниене.
-Екологичност и устойчивост на топлина.
-Простота при монтажа.
-Дълъг експлоатационен живот.

About the author
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit