Виртуално дизайн студио за ламинат
Дизайн студиото ви предлага възможност да тествате различни модели подове в различни помещения. Изберете примерна стая, за която търсите ламиниран паркет- има разнообразие от различни сцени в стаите, вариращи от кухни, трапезарии, спални, кабинети и дневни до детски стаи. Когато избирате вашия ламинат, Floor Studio ви помага стъпка по стъпка да направите правилния избор.
Когато планирате с Floor Studio можете да избирате от различни ситуации за категория стаи, докато избраната се доближи до сегашния ви интериорен дизайн. Разбира се, освен мебели и интериорен дизайн, цветът на стената играе решаваща роля. Следователно можете да коригирате настройките или към текущия или към желания цвят на стената.
След като това е направено, можете да изберете от широката гама настилки. Разгледайте различните ламинати и изберете любимите си. С едно щракване ще видите пода в контекста на цялата стая.
Тествайте пространствения ефект на пода, когато той е инсталиран по дължина, напречно или по диагонал, или ефекта на тъмните и светлите цветове. Опитайте различни дизайни на ламината или различните формати на дъската в стаята. В Floor Studio можете да опитате всичко предварително. Ако решите, че искате да тествате избрания ламинат в друга стая, това не е проблем: Floor Studio ще запомни вашия избор на подова настилка и „инсталира“ желания ламинат в току-що избраната сцена на стаята. А с функцията на цял екран е възможно дори да използвате целия размер на вашия монитор.
Сравнете лесно и бързо
Колебаеш ли се между няколко модела и не можеш да решиш?
Използвайте управлението в менюто, за да превключвате между двата ламинат (и ако искате също между два цвята на стената) и намерете своя нов ламинат!
След като сте решили вашата комбинация от цвят на пода / стена, можете да изпробвате други ламинати, ако желаете.
Планирайте подовата си настилка заедно с професионален дилър на ламинат на място,чрез формата за запитване, онлайн консултация през сайта или директна телефонна консултация.
Това е модерният начин за вътрешно планиране! Помогнете си взаимно при избора на пода, опитайте различни варианти и получете съвет от семейството, приятелите и роднините.