Виртуално дизайн студио за ламинат

Дизайн студиото ви предлага възможност да тествате  различни модели подове в различни помещения. Изберете примерна стая, за която търсите ламиниран паркет- има разнообразие от различни сцени в стаите, вариращи от кухни, трапезарии, спални, кабинети и дневни до детски стаи. Когато избирате вашия ламинат, Floor Studio ви помага стъпка по стъпка да направите правилния избор.

Когато планирате  с Floor Studio можете да избирате от различни ситуации за категория стаи, докато избраната се доближи до сегашния ви интериорен дизайн. Разбира се, освен мебели и интериорен дизайн, цветът на стената играе решаваща роля. Следователно можете да коригирате настройките или към текущия или към желания цвят на стената.

След като това е направено, можете да изберете от широката гама настилки. Разгледайте различните ламинати и изберете любимите си. С едно щракване ще видите пода в контекста на цялата стая.

Тествайте пространствения ефект на пода, когато той е инсталиран по дължина, напречно или по диагонал, или ефекта на тъмните и светлите цветове. Опитайте различни дизайни на ламината или различните формати на дъската в стаята. В Floor Studio можете да опитате всичко предварително. Ако решите, че искате да тествате избрания  ламинат в друга стая, това не е проблем: Floor Studio ще запомни вашия избор на подова настилка и „инсталира“ желания ламинат в току-що избраната сцена на стаята. А с функцията на цял екран е възможно дори да използвате целия размер на вашия монитор.

Сравнете лесно и бързо

Колебаеш ли се между няколко модела и не можеш да решиш?

Използвайте управлението в менюто, за да превключвате между двата ламинат (и ако искате също между два цвята на стената) и намерете своя нов ламинат!

 

След като сте решили вашата комбинация от цвят на пода / стена, можете да изпробвате други ламинати, ако желаете.

Планирайте подовата си настилка заедно с професионален дилър на ламинат на място,чрез формата за запитване, онлайн консултация през сайта или директна  телефонна консултация.

Това е модерният начин за вътрешно планиране! Помогнете си взаимно при избора на пода, опитайте различни варианти и получете съвет от семейството, приятелите и роднините.

Floor Studio трислоен паркет BARLINEK

Floor Studio ламиниран и винилов паркет CLASSEN

Floor Studio ламиниран паркет, корков и винилов под EGGER 

Floor Studio ламиниран паркет HARO

Floor Studio ламиниран паркет KRONOTEX

Floor Studio ламиниран паркет MY FLOOR

Floor Studio ламиниран паркет ROOMS

Floor Studio ламиниран паркет TARKETT

Floor Studio ламиниран паркет ALSAFLOOR

Floor Studio ламиниран паркет KAINDL

Floor Studio ламиниран паркет KRONOSWISS

Floor Studio ламиниран паркет BERRY ALLOC

Floor Studio ламиниран паркет QUICK-STEP